сряда, 30 май 2012 г.

Porn VS Reality

Внимание! Следващия пост, както може би почти всички преди него, съдържа вулгарни, цинични и неморални теми, предполагащи вашата изключителна концентрация. Просто този път реших да съм морален и да предупредя преди четене.

Явно се вдъхнових на романтична тема напоследък. Все пак е края на май, а както всеки знае, че точно в края на май Сатурн е в сянката на Марс и поради засенчването пръстените на Сатурн приличат на лучени кръгчета. В следствие на това романтицизмът (има ли такава дума или току що си я измислих ?) в душичките на всички се засилва и те го изразяват по някакъв начин (съседът съвсем демонстративно си купи надуваема кукла , заедно с която всяка сутрин от 2 седмици насам си прави слънчеви бани гол в градинката пред къщата си).  След последната публикация, връщаща ни към самите устои на класическата романтика, днес искам да ви запозная с изкривената реалност на порноиндустрията. Иииииъъъъъл, порнооооо, биха изкрещяли всички очилати феминистки на средна възраст, приемайки мъжкия полов орган като тризъбеца на сатаната. Но въпреки деликатната тема, аз ще положа усилия да не излизам от нормите. Затова възможно най-деликатно ще ви обясня разликата между няколко класически порно сценария и реалността.

Сценарий 1: Медицинската сестра

Всеки мъж трепери и точи лиги, когато вижда медицинските сестри в порнофилмите. Пък и не само - напоследък те са станали толкова стериотипни секссимволи, че е достатъчно просто да потърсиш в някоя търсачка "медицинска сестра" (аka "nurse" батенце) и ще разберете за какво ви говоря. (99.9% от мъжете вече са го правили поне 2 пъти). А в самите филми ситуацията винаги е една и съща - тежко болен пациент, задължително на легло очакващ дневната рутинна инжекция. Но на смяна е новата руса сестра Джени, която има малко по различни разбирания за лекуването. Вместо на пациента, инжекцията я набиват на сестрата и така по чудодеен начин мъжът оздравява. Чак да ти се долежи в болница...

Бруталната истина 1: 

Лежиш вече 3ти ден в болница със двустранна бронхопневмония. Болен си, скучно ти е, а защо не и малко депресирано - все пак болниците не са много забавно място. Като всеки добре образован младеж и ти си запознат със сценария за мед. сестрата от първа ръка (хаха иронията). Затова единственото нещо което може би ще оправи настроението ти е най-накрая мечтата ти да се сбъдне и така популярният порно сценарии да стане реалност. Но вместо руса моделка, желаеща ласките ти, в стаята влиза мед. сестра Илина Боримечкова, прясно лъхаща на последната клизма която е правила. Освен наднорменото тегло, можеш да познеш, че е закусвала мекици по фината следа пудра захар по мустака и'. След тази покъртителна гледка и безскрупулно забитата инжекция в задника ти, всичките ти фантазии са доубити от колежката и, която ти носи обяда в стаята. Висока 1,80, тежаща 30 килограма с жълто изрусена коса (от която се показват сивкави корени) и небрежна брадавица на бузата, тя просто няма как да не отключи сексуалния нагон в тебе... Заеби...

Сценарий 2: Учителката 

Също много познат сценарии (ако кажа, че има и няколко сайта посветени на това, дали ще се самозакопая ?) Непослушния (или евентуално неразбралия) ученик остава насаме с яката даскалка след часовете, където тя му преподава един специален вид уроци, дето го правят по доволен от питагоровата теорема и закона на Ом. Задължително е учителката да е с очила, за да влезят в употреба в кулминационната сцена на филма. Всеки обича да е непослушен ученик.Бруталната истина 2: 

Всичките ти учителки са 160 килограмови бизони със пристрастеност към снакс със сирене, който им остава по зъбите. Задължително трябва да те плюят докато говорят - иначе няма да усвоиш напълно метериала Най-хубавата измежду всичките е 40 годишна анорексичка, опитваща се да изглежда като 20 годишна анорексичка и това я прави дори по гадна. А ако се случи да останеш след часовете, вместо "специалните" уроци, вероятността да бъдеш бит с пръчка е по голяма. А ако си мирен ще имаш възможност да се правиш, че тихо си преговаряш докато с погнуса наблюдаваш учителката отпред как съсредоточено си бърка в носа с показалец, след което изяжда намереното там.Сценарий 3: Секретарката

Ах, вечнотрудещата се секретарка. Винаги готова да угоди на капризния си шеф и да изпълни всички негови желания. Тясна пола, високи токове, строг поглед над очилата.. абе мани, кво да ти разправям...

Бруталната истина 3:

Разведена дебелана с 2 деца и проблеми с гръбначните прешлени. Поради това носи Космодиск. През неработно време (а защо не и през работно) се налива с джин и се мисли за Джанет Джаксън. Когато е пияна дори ти скача, но само заради секса с мастодонт не ти се рискува лумбагото и шанса да получиш шипове. Носи панталон трето поколение, достатъчно широк да го обуе хипопотам. Свръхтесните обувки карат краката и да отичат и затова ги лепи с лепенки (или изолирбанд). Поне гледа строго иззад очилата, както по филмите. Само, че по филмите секретарките не носят 14ти диотър.
Сценарий 4: Тийнеджърката (ученичката)

Имайки затруднения с ученето по даден предмет, хубавката, непълнолетна съседка винаги е готова да се обърне към комшията за помощ. Той пък, като изявен ум по химия и квантова физика, работещ в закусвалнята на ъгъла, на драго сърце се съгласява да помогне на момичето в беда. По една случайност или не се оказва, че в момента на ученето родителите и' не са вкъщи, а тя от 6ти клас си пада по момъка. И в този прекрасен момент решава, че ще му се отдаде.Бруталната истина 4:

В момента на ученето, в който и' бръкнеш под полата, те очаква прокурор, съдия, минимум пет годинки на топло и разбита детска психика (въпреки, че последното не го вярвам много много като ги знам тийнеджърките на днешно време). На всичкото отгоре, като излезеш от панделата те очаква злопаметен баща полицай със разрешително за карабина, приятел съдия и огормен парцел имоти в пустинята Невада. Както се вика - пич преебан си!


Сценарий 5: Полицайката

Спрян за превишена скорост , покаялия се младеж се чуди какво да прави. От нерви, той не може да скрие чудовищната си ерекция и миловидно поглежда г-жа офицерката. Тя му връща палавия поглед и го води в усамотеното районно, където си правят частно парти с пухени белезници.Бруталната истина 5 :

В момента в който види извадения ти кренвирш и похотливия поглед, навярно първото нещо, което ще направи е да ти пусне ток с тазера. След това следват счупена ключица, разместена целюст и недоброволно обрязване. На всичкото отгоре в районното ти пишат огромен акт за превишена скорост, неподчинение и сексуален тормоз. Колегите на полицайката не си спестяват и по някой друг ритник в бъбреците ти. Не ти трябваше да гледаш  Gentle Police 4.Сценарий 6: Шефката

Служителя, закъснял със срока на проекта си бива повикван при шефката на 4 очи. Тя от своя страна деликатно затваря и заключва вратата. Идва времето за бриефинг, когато тя ще му поясни всички похвати и аспекти на професията му. Ако пък той проумее всичко и се справи добре ще получи повишение със сигурност. Пък и шефката ще остане доволна..
Бруталната истина 6:

Вместо шефка, имаш шеф - 40 годишен латиноамериканец със малко коса и противен мазен мустак. В моментите, в които не те заплашва, че ще те уволни тормози сексуално жените в офиса. През повечето време спи, заключен в офиса, като се прави че работи, но не му се получава защото хърка и пърди насън. Веднъж можеше да се закълнеш, че го видя да хваща бобулечка в космите на гърдите си, обилно показващи се изпод ризата, след което я изяде.

Няма коментари:

Публикуване на коментар