петък, 8 октомври 2010 г.

За Бога момичета - МУСТАКА !!!!

Идеята за това ми дойде от един житейски парадокс - кое е по-смешно - момиче с мустак или момиче с мустак което след дълги години е решила и го е махнала ? Да започнем от мустакатите госпожици. Грешка на природата ? Или на еволюцията (ъъъъ тва май е същото като 1вото :? ) Чернобил ? Никой не може да отговори на това. Обаче тези индивидки са факт и можем да ги видим всеки ден - в градския транспорт, в училище, в болницата и т.н. Представете си следния сценарии: рано сутрин е, спи ти се ужасно, снощи си легнал в 5 и си станал в 5и 30.... Влизаш в автобуса и се отправяш към единствената двойна седалка на която не е седнала някоя бабка миришеща на нафталин. Мисълта за блажен сън поне докато стигнеш до училището (в някой случай и след като стигнеш) те е обзела напълно и ти тежко се отпускаш на седалката. Заспиваш. И тогава, на най красивия ти сън нещо грубо блъска главата ти в прозореца. Събуждаш се с извънредно голямо намерение да сееш смърт из автобуса, когато виждаш, че размерите на съществото до тебе са като на играч по американски футбол. Това убива гнева ти, но това не е всичко. Когато поглеждаш към лицето на лелката, с ужас осъзнаваш че там където жените имат горна устна тя има хайдушки мустак. Е тогава е почти невъзможно да не те обладае отчаяното желание да се самоубиеш. Поуката от тази изключително малоумна история е, че не е най приятното нещо да видиш жена с мустак, особено когато не си готов за него. Не мога да пропусна и примера с мустакатата медицинска сестра. От където и да си, ако поне веднъж си лежал в болница си се срещал с нея. Това е като стереотип. Във всеки град,всяка болница и отделение има по една. Сякаш всички жени с извънредно окосмение по лицето са решили че трябва да станат сестри. И най странното е, че винаги мустакатата е най-зла. (това е доста философска тема и няма да я коментирам).
  Втория тип мустакати жени са тези които са ходели достатъчно време (да кажем 3 години) с мустак и внезапно го обръснат. Тук странното е, че при толкова много време когато момичето е ходила така, подсъзнателно свикваш и забравяш за малкия (или евентуално ГОЛЕМИЯ) и проблем. И в момента в който се обръсне, осъзнаваш че НАИСТИНА е била мустаката и започваш да изпитваш чувството че си изпуснал нещо ( подобно на бащите проспали първите 17 години на децата си :D ). Друго фрапиращо нещо е когато си представиш някое момиче насапунисано по лицето с пяна за бръснене, готова да си тегли контра. Това е гадно ....
  ЗАТОВА, момичета сещайте се докато е време, за да спестите много срам и ядове на себе си и много отвращение (и инфаркти ? ) на нас мъжете :)
Shaved_Bobb

5 коментара:

  1. Хей момиче мустакато, от тези косми не ще изкараш злато ! Верно , чар голям е, но в днешно време срам е ! Мъжките погледи ти събираш, но с малките мустаци ги игнорираш. Уж викаш че ги подбираш, но на всяко мъжле онанираш. Нищо, то си е човешко, и знаем,че ти е тежко...мустак да имаш е голямо тегло и с него трудно ще влезеш в чуждо легло. Дори на тъмно да се провреш, с тази козина всеки ще убодеш... Трудно ще ти е знай да скриеш тоз мустак засукан като кравай, за това тактика ти си измисли или по-добре вземи го обръсни! Свежест на лицето си предай, за да ти кажем всички сполай !

    pz: shameOnYou snotwalker !

    ОтговорИзтриване
  2. Момчета, не ги бръснат - епилация... Та при положение, че момчетата станаха педераси и нямат един косъм по тялото си е нормално жените да останат по-космати във обществото :)

    ps: Толкова ли няма хубави момичета, че обръщате внимание на тия с дефктите :)

    ОтговорИзтриване
  3. бе важното е да има тема неква бе :D и да се подиграваме с дадена група :D

    ОтговорИзтриване
  4. Малко късно, ама все пак - окосмението се дължи на повишен синтез на тестостерон, който е отговорен и за по-агресивното поведение. Мисля, че това обяснява тезата ти "мустакатите са и най-зли".
    И да - не ги бръснат,а ползват по-резултатни методи като кола маска, така че можеш да си избиеш момента с пяната от главата. :)

    ОтговорИзтриване
  5. whew, слава богу :D мерси че си погледнала скромното ми местенце :)

    ОтговорИзтриване