Готини Линкове

- Блогът на г-н Марков.
Сърце не ми даде да не го спомена. Това е един мой съратник и ментор във всичко свързано с интернет,  компютри, програмиране и прочие. Доста голяма част от идеите за дизайна на блогa ми, е дал именно този човек. Един вид неплатена реклама. Пък и блогчето му е доста любознателно и се намират стабилен брой неща за убиване на времето.
Forest Of Magic 
Лично аз останах очарован от тази страница. Всеки себеуважаващ се фен на фентъзи жанра трябва да хвърли един поглед на този сайт. Тук можете да откриете доста неща (при това на български) свързани с любимия ви жанр. Пълнокръвни ревюта на последните книги и филми, представяне на анимета и за капак на всичко ревюта на няколко метъл албума! Какво повече му е нужно на човек? Да, знам - една бира.....
Strange Dangers
Тук прекарах известно време от ровенето си в интернет. Сайта е посветен главно на странните неща по света и тук можете да намерите доста интересни снимки. В долния десен ъгъл има няколко под категории като странни животни, странни фермери, странни спортове и други. Добро място за убиване на време, а защо не и за вдъхновение.

Explain This Image

Това тук е интересно. Сайтът представлява доста голяма колекция от снимки, които са чисто и просто...необясними. Наистина странни и нелогични, те ще ви накарат да се замислите за смисъла на съществуването. Аз ще се възползвам от този сайт и периодично ще поствам некоя небивалица от него. Бонуса е, че само едно скролване надолу и ще откриете още 3-4 готини сайта на същата компания (?!). Например повалени снимки, смешни изпити и други.