За Автора

 Тук се ще се запознаете с възвеличената личност на автора на блога. Казвам се Борислав Игнатов. Роден съм на 13 септември 1992, което ме прави зодия Дева. В момента съм судент във ВТУ специалност Връзки с обществеността. Сещате се - онези където все търсят да се свържат с някой.
 Както на по-голямата част от човечеството и на мене ми похлопва дъската от време на време. Още повече, че съм доста творчески настроена личност, което спомага за лудостта ми. Обичам всичко, което е новаторско, свежо и некомерсиално. Обичам да рисувам, да пиша (тук малко се повтарям ама за пълнота), да слушам музика (безобразно много - предимно метъл, drum and bass, hip-hop и dubstep) и да правя любителски снимки. Разходките в природата са едно от любимите ми занимания.

Целта на този блог е... всъщност и аз не съм много сигурен каква е точно. Предимно за забавление и отмора. Може би го направих, за да ви покажа света от една гледна точка, от която малко хора са способни да го видят сами. А именно в цялата му пъстрота, динамика и лудост. Да ви покажа красотата на човешкият живот, удоволствието да живеем и да бъдем свободни. Надявам се да ме разбирате. Ако не - няма значение - аз продължавам напред и нагоре, воден от жаждата за новото. Искрено се надявам да се наслаждавате на блога ми и да прекарвате времето си пълноценно и разтоварващо в него. Мир. И се обичайте....

  От автора Борислав Игнатов- "Bobb"