петък, 1 юли 2011 г.

Една freestyle публикация

Най накрая !! Напипах лаптоп (с най-неудобната клавиатПура на света), свободно време и желание да напиша два реда. Слушалките - на ушите, дъбстепа - на макс. А туристите във фоайето ме гледат с изцъклени очи и се чудят какво ли съм друсал за да се мятам така. Няма значение - и без това до 1 седмица ще се сменят с нови. Реших да драсна няколко думи, но нямах нито време, нито желание да мисля за тема. Затова ще започна с живота на морето. За тези които още не са разбрали, от един месец вече работя на морето и градя професионална кариера като пиколо. О, да - престижна и доходоносна работа. В края на лятото си купувам Ауди. Единствения минус на работата са руснаците. Епа такива туристи като браточките НЯМА. Първо - стиснати са като евреи (между другото имахме и евреи в хотела и те наистина бяха по щедри) - ако от 20 човека 1 даде бакшиш си щастлив. Второ - не спират да се оплакват, често за глупости. А в редките случаи, когато е за нещо значимо не ти говорят като хората, а крещят като викачи. Писнало ми е от тях, а 80% са руснаци. Разликата в манталитета с западняците е ОГРОМНА. Вчера само с половин уста казах пред един дядо от щотландия, че бих пийнал едно питие и той веднага ме викна в стаята си. Ударихме по водка с тоник, като през това време той ми разказваше за пристрастяването си към хазарта. Дааа, доста криви историики се случват тука.

Жалкото е, че тук наистина парите вървят адски бързо. Щото всяка вечер е купон, а за всеки купон трябват хартиики. Но туристите идват за по седмица-две, напиват се и си тръгват, а ние сме си същите. А пак ни се купонясва. И така парите стават дефицит. Но все някак незнайно как се оправяме (излъгах - знайно е как - гаражна водка без мезе). Както и да е. Това официално печели едно от челните места за най тъп пост в блога ми. А ако си го изчел докрая ти печелищ място в челните класации за най безцелен човек, четящ блогове. Хайде от мен, че заминаващите хлапета ме побъркват, а баса изтегавява. Плюс това след малко ще дават любимото ми детско по CN. Целувки, пълни с морска сол.
Seaside BobB :)

1 коментар:

  1. Ти си луд! Но така е с живота по нашите КУРорти... Като спомена еврей, мисля си обаче, че не сте имали проблеми с еврей, че тия квито са мизерници е и циганите ряпа да ядът! Хайде успех с кариерата и живо здраво ще чакаме да видим как се развива професионалната ти кариера :)

    ОтговорИзтриване