неделя, 17 октомври 2010 г.

Алкохолни Приключения 1част :)

                        
Всеки път въпроса е един и същ - защо ? Защо ми трябваше да пия толкова много след като зная че това вероятно ще ми донесе физически, психически и често социални травми? И всеееки път пак същото. На този размисъл ме наведе скорошната злоупотреба със спиртни (в моя случай хмелни ) напитки. Резултатът от малката ми авантюра ще пропусна да съобщя. Мисълта ми е... момент да се изсекна върху котката... та мисълта ми е че алкохолът те кара да правиш неща които за момента привидно са правилни а на сутринта ти се иска да си се родил някъде в шотландия и баща ти да се казва Мак Гинли. Почти всички купони с присъствието на неприлични дози акохол не се разминават без разправии с грозни, свръхокосмени съседи, сбивания или дори полицейска намеса. Имало е случай в които съм присъствал на сцената където двама младежи повръщат в найлонови пликчета и ги хвърлят по колите на паркинга от 4тия етаж. Други редовни случаи са масовото унищожение на мебелировка и домашна посуда. За голотата няма да говоря защото доста често ми се случва да има поне по един разголен юнак на даден купон.
Другото голямо последствие от консумацията на алкохол е желанието за полово сношение с някой който попринцип най малкото не смяташ за атрактивен камо ли секси.
А на сутринта резултата винаги е един и същи. Плътно залепнали очи, крещящо главоболие и дълбоки разкаяния. Ако решиш да проговориш цветята увяхват, а като станеш (може и преди това) осъзнаваш че ПОНЕ на едно място чувстваш безпричинна болка. След като успееш да се пребориш с първите фактори, на ред идват вторите. Първо къде са половината ти дрехи. Второ(това е избираемо) да осъзнаеш къде се намираш. Трето да се опиташ да повърнеш в кенефа а не по пътя до там. Защо си го причиняваме ? Има ли смисъл? Правилно ли е ? На кой му пука. Това са въпроси на които трябва време прекарано в мислене за да се отговори. Ние го нямаме. Довечера има купон.....
"Drink till pass out" BOBB

1 коментар:

  1. Мдам, тежкото ми напиване от събота, явно е фактора да видя този пост, чак днеска :D
    Ама здраве да е... Удри некоя бира и не се коси :)

    ОтговорИзтриване