вторник, 12 октомври 2010 г.

Drugsssss

Приятели и съседи днес ше пиша за наркотиците. Напоследък е доста модерно. Само, че аз НАИСТИНА ше говоря за наркотиците. Всички сме се наслушали на родителски срещи и тв предавания с главен герой човека с дебелия глас в сянка. Всички вече знаем как наркотиците ни ебават майката. Това обаче което медийте ни спестяват е много. И е доста важно.
 Първо, според тях за да станеш наркоман е достатъчно не да опиташ а дори да видиш на картинка някой как се друса. Това е ЛЪЖА ! Както всеки физиологичен процес и приспособяването към наркотиците изисква време. Имам доста приятели спрели след първия път. Трябва ти доста време да се превърнеш в маруля с празен поглед. Друг е въпросът, че не трябва да пробваш за да разбреш. Наркотиците са вредни и всички знаем това :).
 Второ, напоследък най-"модерното" е да палиш джойнт. Виж, лично аз нямам нищо против ганджата в умерени количества. ФАКТ е че може да те дебилизира и депресира както нищо друго ама тва е когато се прекали. С времето минава и желанието, когато има самоконтрол. Имало е случаи когато ме е страх да мина през центъра защото ще се изгубя или всички ще ме подгонят. Абе кофти история. ФАКТ е обаче и че марихуаната доста по безвредна (което, не ме разбирай грешно, не значи че е НАПЪЛНО безвредна) от алкохола и тютюна. В интерес на истината точно цигарите предизвикват 10 пъти по голяма зависимост от джойнта (изпитвал съм го, и повярвай- без цигари е мнооого по трудно отколкото без чадел). Който ти казва обратното е пълен идиот гледал твърде много One tree hill (май че там се пристрастяваха от 1 дръпка и после заради въпростната дръпка в крайна сметка умират). В край на сметка НЕ казвам че трябва да се употребяват наркотици (включително и чедел) а ,че човек трябва да има обективна и реална преценка над тях и да има знанията които ще му помогнат да се предпази ;)

Bong BOBBB

3 коментара:

  1. Ти си изруд, брат!

    p.p.s: Друг е въпросът, че не трябва да пробваш за да разбреш. - И аз така :)

    ОтговорИзтриване
  2. :D мерсииии старая се :) рекламирай ми блога пред скучаещи или депресирани приятели :D

    ОтговорИзтриване
  3. znam che nqma nishto obshto, no vse pak , eto ti za nansi :D

    Nansi goni ohliuvi
    po polqnki i gori,
    no mnogo byrzi sa tezi ohliuvi
    i Nansi dosta se izmori.
    V kraina smetka napulni si torbi4ka,
    i zamina kum vkushti shtastliva.
    Napravi si tq chorbi4ka,
    no Nansi beshe dosta gnusliva.
    Premisli kakvo da pravi sys taq supa
    i reshi da q dari na alkoholizirana grupa.
    I Nansi dovolna, i te dovolni,
    ne shte tq tursi veche ohliuvite dolni !
    by: Shme0nYou snotwalker !

    ОтговорИзтриване