петък, 5 ноември 2010 г.

ROCK SCHOOL !!!

Този път ще пиша по бързичко, че след 15тина минути излизам на кръчма иии трябва да се приготвя. Затова ако е ПЪЛНО с правописни, путнкуационни  и прочие грешки ш'ма извинявате. Значи темата на тазседмичната публикация (не пиша седмично ама така звучи по интелектуално) е тази картинка която привлече острия ми авторски поглед (от доста време сис търсех удобен момент да се самообявя за АВТОР)
Тази снимка я направих в училище днес, след края на часовете. В първия момент (сега повечето ще ме заклеймят като пълен идиот) си помислих, че металика ще свирят в училище и това им е афиша. В следващия момент осъзнах, че вместо металика пише математика. Внезапно една брилянтна идея мина през ума ми. Какво би станало ако наистина можехме да съчетаем рока и учебните часове? Ако вместо обикновените скучни учители, предметите ни бяха преподавани от истински рок звезди. Дълго мислих коя банда какво би преподавала. Математиката, както някой вече предварително е решил, ще бъде отредена на Metallica, въпреки че колегите им от Meshuggah които се славят като основатели на НОВИЯ СТИЛ маткор (mathcore) биха се засегнали малко.

Meshuggah - не приличат точно на математици нали ?
Българския език определено ще поемат Manowar, защото повечето почитатели на жанра знаят, че бандата имат навика да пеят българския химн и то удивително красиво. Втората причина е, че специално в България поставиха СВЕТОВНИЯ рекорд за най дълъг концерт.
Историята бих препоръчал да бъде поета или от KISS  защото се ловя на бас,  са видели най малкото падането на Вавилон (със сигърност знам са свирили лично на постояването на колизеума но за оп назад във времето не мога да твърдя нищо).
календар 2007 ?! тук се правят че са част от нашия век
Биологията трябва да бъде поета от Marlyn Manson. Той е идеалният пример за мъжкото и женското...в едно.
creepy biology teacher
За географията няма какво да кажа, защото не мога да измисля нищо остроумно, пък и сегашният ми учиттел си е доста...хеви метъл.
Физика трябва да преподават самите Ac-Dc. Имам предвид кой най-добре ще ти обясни какво е електричеството освен....самото електричество...
Физкултурата трябва да бъде поверена на този пич. Не знам какъв е или къде пее но само вижте фигурата му !!

каква фигура само :D
И не на последно място за вероучението трябва да сложат като преподаватели Gorgoroth. Не съм чувал много за музиката им но само вижте колко блогачестиви християни изглеждат.


Примерни християни
Е, това беше от мене за сега. Бъдете послушни и си папкайте кашичката редовно.Слушайте по малко Анелия и повече Rammstein (очаквам утре да бъда линчуван за този призив). И очаквайте съвсем скоро по училищата метъл инвазия. Така че не се стряскайте ако учителят ви по химия е гримиран психопат пеещ за желанието си да умре- това е просто вокалът на Mayhem.:). От мен чао :* Keep IT Rockin'!

Rock'n'roll BOBB ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар