неделя, 16 януари 2011 г.

Тед Уилиамс - човекът, който доказа, че стават чудеса !

Все пак оцелях след снощи приятели. Въпреки, че беше на косъм. Сега си стоя на топло, слушам Datsik и обстановката ме предразположи да попиша. Темата, по ирония на съдбата беше публикувана също от един познат - Доди Марков, и то само няколко часа преди да започна да пиша аз. Явно великите умове мислят еднакво. С риск да ме обвините в копиране и с упованието, че самият г-н Марков ми разреши да кажа някоя дума по темата, ще се възползвам от това и щеви разкажа за господин Тед Уилиамс. Всичко започва на някоя неизвестна магистрала някъде из Америка. Явно редовни пътници по този път се натъкват на, както гласи табелата му, бездомникът  "с дар от Бог". Те решават да му направят видео, в което за 1$, човекът казва нещо с наистина изумителния си глас. Но видеото не свършва с това. След "изпълнението" на бездомника, човекът който снима, отделя няколко минути, за да изслуша и заснеме историята на човека със златния глас. Само след ден, видеото става изключително популярно в интернет пространството. Това е и самото видео.


По една или друга случайност, видеото бива гледано от няколко собственици на радио компании. И така, само 48 часа, след като е бил на магистралата, без дом и пари, Тед Уилиамс се сдобива с работа, жилище и мобилен телефон. Този човек е живото доказателство за магията на живота. Само за 2 дена, той се издига от нищото, до успял човек с кариера. Историята наистина и трогваща и зареждаща с много позитивна енергия. С две думи - евала на съдбата ! 
                                                               
Напоследък и трето видео за бездомника със златния глас се разпространи из мрежата, твърдящо, че той е задържан за домашно насилие. Аз лично съм убеден, че не нищо особено и този човек ще продължи професионалното си развитие. Наистина красива история.

"Golden Fingers" BObb

2 коментара:

  1. Брат, винаги пиши за каквото ти се иска! Това е свободата на блоговете...

    Наистина красива история, която дори ме разчуства. Особено видеото, което ти не си публикувал и правят интервю с него!!!

    Все пак да отбележа, че видях "Блага", която ти е станала последовател и определено блога ти се разраства!

    ОтговорИзтриване
  2. Явно, все някога късмета кацва на рамото и се усмихва! Евала, готина история!

    ОтговорИзтриване