четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Свеж дъбстеп

Тук искам да кажа, че това със сигурност не е популярна музика. Но хората, които са чували за Dubstep, или се влюбват от първата секунда в жанра или го намразват. Аз, очевидно, съм от първия тип и искам да ви покажа 3 песнички от стила, които са по леки и стават и за хората, които не са навътре в тази музика. Песните са леки, мелодични и лично за мене вдъхновяващи. По две от тях имам рисунки, така че можете да си представите колко ги харесвам. Якото е че изпълненията стоят някак си въздушни и ненатоварващи. Идеално вървят с шоколад с балончета. LZ например (неплатена реклама ! :D ) Както и да е. Всичко написано по-горе е крайно субективно. Но ако песните са ви харесали ще се радвам да оставите коментарче по-долу. Enjoy !!!




Dub Bobb

7 коментара:

  1. Леко случайно един път попаднах на 'Дъбстеп Свежест'парти във Comics Варна. Замъкнаха ме ;)
    и да си призная, бях доста приятно изненадана, макар да не съм в стихията си с тази музика! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Брат, картинката на второто клипче е готина и третата песничка е номер 1. И аз определено не слушам такава музика, но третото клипче...
    +доста кефи (1)

    ОтговорИзтриване
  3. радвам се че сте останали с позитивно чувство :) то и песните, които съм подбрал предразполагат към по масово слушане. В стила има такива "пилежи" че и аз не мога да ги търпя :D

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Снощи забравих да спомена, че 1-ва и 3-та песен ми харесаха доста като звучене. На 1-ва много ми харесват тези басове и бийтове... и ръмженето (не знам как му се казва, сори) 3-та (присъединявам се с мнението на Доди) доста кефи :D :D :D и ги слушах няколко пъти за фон докато си пишех някакви неща :)
    А частта с рисунките ме заинтригува... мислиш ли да ги показваш или са прекалено личен момент?
    Видях окото в пост по-долу и изглежда много добре!!!

    ОтговорИзтриване
  6. мерси :) еми мисля да постна тва онова :) btw ако се сещаш ти имаше една публикация за създателя на светове или нещо подобно и аз си позволих да се вдъхновя и да го нарисувам. с твое позволение ще го постна :)

    ОтговорИзтриване