петък, 4 февруари 2011 г.

Създателят на светове

Реших да постна една рисунка, вдъхновена от творчеството на един друг блогър - Violka-Antevasin. Интересна личност с интересно творчество. Нещото, вдъхновило творбата ми, можете да погледнете ТУК.  А и да прегледате останалата част от блога и няма да сбъркате - китно местенце си е създала. ;). Ето го и него създателят на светове, създал дори самия себе си.



3 коментара:

  1. хаха изненада, пак аз :) (не стреляй! нося подкуп-бонбони и малини, много вървят на бутилката скрита във вътрешният ми джоб на скафандъра)
    "Младежо, Кака... (к'во напрай,просълзи мЪ)" Нарисувал си го идеално, и-д-е-а-л-н-о!
    Почти както си го представях и аз. Дали не можем да се пробваме за помощници на Тим Бъртън, за някой от следващите му филми :D?

    ОтговорИзтриване
  2. Хм, все пак го публикува мустакатият. Ама трябва да метнеш и "оня" комикс :D

    ОтговорИзтриване
  3. Violka аз съм много навит да участваме в някой негов филм. Жалко че "Чарли и шоколадовата фабрика" вече е излязъл, аз там щях да пасна идеално. иначе радвам се че ти харесва :)
    Dodi ти доста упорито настояваш за тоя комикс :D (който си е работа от 9 или 10 клас) ама тва е доста невъзможно, защото да снимам 60 страници като хората при това с 2 мегапиксела ще е малко сложна задача :D пък и ако не е на живо хората не биха разбрали половината работи из него :D

    ОтговорИзтриване