неделя, 27 февруари 2011 г.

Mark Ryden

Ровейки се в необятните пространства на пастрока на днешната младеж, а именно интернета, попаднах на творчеството на един твърде интересен художник, който просто не мога да пропусна да спомена.Името му е Мark Ryden и е от Америка. Та творбите на въпросния художник, както и сами можете да се убедите са доста детайлни, объркани и шизофренични. Но има някаква странна харизма в тях, която ме и кара да пиша за въпросния човек. Творбите му приличат на версия на "Алиса в страната на чудесата" видяна през погледа на душевно болен човек с маниакално влечение към детски кукли. И все пак си струва да се види. Затова дори ще го сложа на почетно място в графата "Други яки нещица" вдясно на лентата, под "последователи" (малко се олях в обясняването на местонахождението май)

Доста криво а ?
Scitzo art Bobb

2 коментара:

  1. Страхотни са Bobb:)
    2-та особено ме радва!
    Това напомня за анимациите на една жена Katy Towell се казва, която създаде едно малко момиченце на име Еми...(лошо момиченце)мисля, че може и да ти харесат тези анимации. Но тя, Еми си изглежда зловещо, а тази е още по-яка, защото си изглежда миловидна... "миловидно" застанала пред изкорменото зайче, хаха лудница! :D

    ОтговорИзтриване
  2. Мда и аз съм с две ръце за втората! Малко ми изглежда като скрииншот от SAW, ама Мистър Боб знае, че не се впечатлявам много от чепнати на две зайчета. :)

    ОтговорИзтриване