петък, 21 януари 2011 г.

Провалени снимки Част 1

Следващият материал е доста смехотворен. Поне аз се смях доста, когато открих на хард диска си малка колекция от провалени снимки забравена от мен. Но не просто провалени. ЕПИЧНО провалени. Някой от тях може и да са фотошопнати, не знам. Пък и не ми пука особено. Защото са яки.

Започвам с идилистична картинка. Две момичета. Вероятно сестри или може би най добри приятелки. В един слънчев ден двете решават да вземат любимото куче Рошко и да отидат до близкия плувен басейн. Всичко е толкова идеално, че момичета (заедно с Рошко)   решават да си направят групова снимка до басейна. Ето тук идва ехидната част. Защото комшията бай Асен Камбата също е решил да посети басейна. И за най-голямо нещастие си е забравил банския. Всъщност тук се водят философски спорове. Някой видни умове твърдят, че бай Асен просто си е взел бански, чийто размер е 5 пъти по голям от неговия. Другата хипотеза е, че той просто обича да си показва...ъъъ... камбата по снимки. Каквато и да е истината снимката е безценна. Нали Рошко ?
Тук малкото момиченце явно е искало да се снима с коня (или може би ламата ?!) в местния зоопарк. Въпроса кой би искал да се снима до толкова противно животно не искам да коментирам. Но факта, че дадения екземпляр е злоупотребил с дадената му възможност на се снима и то по доста груб начин. Коня (реших последно, че е кон) по най хипарския начин се е изплезил, като при това очевидно не си е мил зъбите от доста време. Е, поне момичето изглежда щастливо. Докато не е видяла снимката си с "Новозеландско пони" или там каквото, мамка му е това нещо.


Това подозрително много прилича на сватбена снимка. Което ме навежда на няколко неща. Първо защо двойката е поканила на сватбата си съществото което виждаме на заден план. Второ, защо въпросното същество се е изгаврило (подобно на понито горе) по такъв начин със сватбената снимка на приятелите си ? Много въпроси, малко отговори.


Тук нещата са ясни. Както се вижда, докато са снимани, тези момичета се усмихват. По този начин те излагат зъбите си на милиони вируси и микроби реещи се необезпокоявани из въздуха. Затова този предвидлив младеж ги предупреждава. И понеже явно е твърде учтив да им почука и да развали момента на снимката, той прави нужния жест и го запечатва на лентата. По този начин, когато момичетата видят фотото, те ще разберат какво е искал да им каже човекът и ще внимават повече. Който си е помислил нещо сексуално ще гори в ада.


Тази тук ми е любимата. Поне от 1ва част. Затова е последна. Тук е представен природният нагон в най-естествената му и красива форма. Зоофилите могат да се забавляват. Кучето на този младеж явно е гордо като него с улова и го удостоява с последни ласки, преди да стане на суджук. Тук некрофилите могат да се забавляват. Но освен факта, че трофейната снимка е провалена тотално от междувидова некро-еротика, има още една силна страна. Лицето на ловеца. Той е видимо стъписан и сякаш казва: "Спайки, какво правиш?! Това е вечерята! Никой не изнасилва вечерята! " Е, да им е сладко. И на двамата.
Е, какво да ви кажа приятели. Дано сте се смяли поне малко, защото имам неприятния навик да се смея на тъпи неща и да не се смея на наистина смешните. А докато преценявате дали това е смешно или не, оглеждайте се когато се снимате. Щото после може да има изненада на снимката ви.

Hilarious BoBb

3 коментара:

  1. Хахаха! Даааам, определено се смях доста на някои!!! Лъсналия задник на хахаха как го кръсти, а да Бай Асен Камбата :D убива! :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  2. Лелее, колко такива имам XD
    Сега откривам този сайт (http://www.failfunnies.com/), но имаше някъде такава компилацийка на прецакани снимки. Остава в сила правилото, че най-интересните снимки са, когато има динамика :Р

    ОтговорИзтриване
  3. Ти си уникален! Бай Асен Камбата е номер 1 :D

    ОтговорИзтриване