сряда, 12 януари 2011 г.

Най-яките възглавници

Все пак, уважаеми читатели, новата година ми донесе нещо ново. Както може би забелязахте вече съм с нов (по свеж) вид на блога, от които съм изключително доволен. Това естествено стана не без малко помощ от страна на другаря Марков (за което съм му изключително благодарен) и сега продължавам напред обновен. Единственото нещо, което ме разочарова е, че ми изчезнаха оценкте отдолу под публикациите и дори и да са сложени липсват. Както и да е - това са бели кахъри както казва баба ми. Та сигурно още от заглавието се чудите как, аджеба, може да пиша за най яките възглавници ?! И аз доста бих се почудил, но след като видях това онова реших, че темата предоставя изключително разтоварващи и забавни нещица.
  Ще започна от нещо актуално за всички ученици и студенти. Става въпрос за възглавницата-книга. Тази чудесия струва солидната сума от 102$ и е идеална ако става дума за хора, обичащи просто да симулират учебния процес.

Продължавам с нещо за маниаците на тема програмиране. Това е DOS възглавницата, която е черна и по нея са изписани команди от операционната система Dos. Това може да се приеме и като един вид надгробен камък на програмата която, след появата на така известния всекиму Windows беше позабравена.
Дълга 70 сантиметра, възглавницата-сьомга е идеалния подарък за запалените рибари (или за любимия котарак). Интересното за нея са 2 неща: на нея пише че е "прясна" и производителите разумно са добавили пояснението, че не мирише на риба. Жалко.


Следващата беше шок за мен. Повярвайте, такова нещо не се вижда всеки ден. Представям ви възглавницата "отрязана конска глава"... или нещо от сорта. Това е идеалния подарък за някой които мразите и искате да не може да заспи поне 1 седмица след като сте му подарили главата.

Това тук доста ме изуми с креативност и практичност. Продукта представлява възглавница-будилник, който нежно те буди със сияеща светлина и лека вибрация всяка сутрин. Аз лично бих си взел една, защото алармите ме побъркват и изнервят до краен предел. Също така можете да видите колко е часа на тази възглавница с натискането на 1 бутон. 


Завършвам с нещо отново шокиращо. Не колкото конската глава, но си заслужава. Възглавницата се нарича "Кърваво петно" и създава впечатлението, че спящия на нея е бил прострелян в главата. За тези, които не знаят предварително за това, такава шега може да им купи експресен билет към интензивното отделение на кардиологията.

Slp Bobb'





4 коментара:

  1. Харесва ми промяната в блога ти ;-))

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, имаше една дето замества гаджето, ама не я виждам в сложените от теб. Чакай да видя дали ще я намеря :) Опа, ето я :D http://4.bp.blogspot.com/_bCQE9oq4VvY/SymbjW1bYgI/AAAAAAAAABE/mE6Dax-2yTk/s1600-h/gadje+vazglavnica-1.jpg

    ОтговорИзтриване
  3. ъъъъъъ тва ми мяза на филм на ужасите :D

    ОтговорИзтриване