неделя, 30 януари 2011 г.

Сексът

 Отново съм тук, скъпи ми приятели, за да споделя малко философски размисли. Днес ще говоря именно за сексът. Знам, знам. Голямото заглавие и многократното повторение на думата "секс" събужда второкласника във вас и ви кара или тайничко да се подхилите, или да направите някоя мръсна асоциация с кубински порно филм от 90-те.
 Но днес нямам намерение да говоря глупости. Е може би малко, но не и в циничния смисъл на темата. Какво всъщност е сексът? Колкото хора, толкова и мнения, ако питате мен. За някой е начин на живот, за други задължение, а за трети начин за повдигането на собственото самочувствие. За мене, като човек на изкуството, сексът може да е само и единствено две неща.
1) просто животинско размножаване - сигурно сте виждали като малки на село петелът как стремоглаво се хвърля към кокошките и сред кудкудякане, прах и перушина се заражда новия живот под формата на малки, жълти, акащи пиленца. И макар по по-завоалиран начин и добре замаскирано под маските на социалните ритуали и "свалки" (тая дума я мразя) ние хората правим точно същото диво, първобитно и мръсно нещо като пернатите в кокошарника на баба ви. 
2) възвишен секс . Говоря именно за чистото възвишено изкуство да правиш любов с някой, който наистина обичаш. Тогава примитивният акт на "птичките и пчеличките" се превръща в нещо неземно и красиво. В нещо възвишено. В изкуство.

 Но малко хора имат щастието да изпитат 2рия вариант. За жалост. Днешното положение сред подрастващите е следното. Купон. Пиене. На купона има само две момичета, които се класифицират в любимата на повечето мъже графа "on my dick" за вечерта. Затова всички мъжки екземпляри хукват да излагат на показност потентността и тестостерона си, само на тях двете. И не това е тъжното. Тъжното в случая е, че повечето момичета не приемат това каквото е, а именно ритуал за чифтосване, а го имат за обръщане на голямо внимание по техен адрес. Нищо, че в края на вечерта 90% от "свалячите" не могат да кажат дори едно от хобитата на момичето. Защото те нито за момент не са видели човека, скрит дълбоко зад парчето месо в гащите на момичето. Извинявайте, ако ставам малко циничен. Но истината за днешните ни сексуални маниери е тъжна. Поне от това което съм наблюдавал през годините.

Друга категория мъже са тези които не подбират. Поне те така говорят за себе си. И предполагам няма причина да лъжат.  Те "минават" всичко дишащо, което им върже. За тях няма значение колко красиво е момичето и ( опази боже! ) каква е всъщност. Това са подробности. Важен е сексуалният акт, доказващ мъжество ( който е спал с повече = по голям мъжкар ), доставящ удоволствие и самочувствие. Така индивидът ще е нахъсан да продължи напред и да забива каквито и да е мацки за да задоволява животинския си нагон. Нещо като омагьосан кръг.

Тъпото, мили ми пандишпанчета, е че съвременното общество е превърнало сексът в нещо като ценност. Аз така и не мога да проумея как актът, служещ по идея за размножаване е станал ценност и как ВСИЧКИ (дори и аз, няма как трябва да се вписвам в рамките) се стремят към него за да...не знам може би утвърдят социалния си статус. Или да са като всички. 

От написаното по-горе не искам да си мислите, че не обичам да правя секс. Като всеки нормален човек (освен евнусите) и аз обичам да се съвокуплявам със същества от другия пол. Също така не мразя пола си. Не, в никакъв случай. Просто не мога да разбера определени индивиди и неразривната им връзка с примитивното. Както и присмеха им над разрива на тази връзка. Не знам, може да съм много глупав и несхватлив, но аз така ги разбирам нещата. Може и да се науча да го проумявам. А може да не успея никога. И за финал просто искам да изкажа възхищението си от дядовците в Шао Лин. Някой ден искам и аз да съм пречистен като тях и да виждам нещата толкова ясно. Но точно сега не мога. Чака ме момиче в леглото. : D Приемам всякакви коментари и критики от съгласните и съответно несъгласните с мнението ми по въпроса от смелчаците, нагърбили се да прочетат целия материал. :):):)))

Sex Bo(m)BB

7 коментара:

  1. Цитат:
    "аз обичам да се съвокуплявам със същества от другия пол" - Евала, че почти не останаха такиз мъже!

    Направо не очаквах такова мнение от теб. Наистина е жалко, колко са извратени хората и как мислят само за задоволяване на нуждите...

    ОтговорИзтриване
  2. О, хохохо! Но разбира се ВИЕ сте различни, нали? :D Вие не сте от 'тез' хахаха. Забавно! Браво, браво, страшен пост! :D

    ОтговорИзтриване
  3. Еми за съжаление сме. То е ясно. Но когато живееш в такова общество, това е единствения начин да се приобщиш. Знаеш ли на какъв невероятен психически натиск ще бъде подложено едно 18 годишно момче ако признае че е девствено ?! И това само заради глупавите разбирания на всички. Но шепа хора не могат да променят света, затова за да избегнем социалния линч, ние правим като всички останали. Нарича се мимикрия с тълпата. Не го проумявам, но трябва до го правя.

    ОтговорИзтриване
  4. Хм... всеки има право на избор! Ако човек има желание, начин винаги ще се намери :) Но щом (момчето X) иска да е един от многото, от масата, която прави нещата само за да се хареса на... хаха на кого ли всъщност?! На някакви кухи човечета... (Най-много се дразня на посредствените хора).
    Ако така наречените 'всички останали' скочат от самолет без парашут и момчето X ли ще скочи? ОК!:) И един въпрос, че ми стана интересно: Как правиш нещо, което не проумяваш?
    (сега да не вземеш да се засегнеш, просто си говорим)

    ОтговорИзтриване
  5. Нее споко :) и на мене ми стана интересно. Ами принципно всичко, което съм написал по-горе го мисля. И напоследък съвсем реално се замислям дали си заслужава това "сливане" с всички останали само защото така е прието. И колкото повече мисля толкова повече се убеждавам че не. Но да бъдеш новатор и "вълк единак" сред стадо с утвърдени традиции може да трудна работа, изискваща много сила и воля. Защото отказването от общоприетото винаги (абсолютно винаги!!) носи негативи от страна на тълпата, на множеството, защото в техните очи не те, а именно ти си ненормалният и неразбираемият. Объркващо е, но мисля че и ти ми помогна доста. Мерси ! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Според мен, не си заслужава! :) Ужасно е (за мен) да се живее (само) за мнението на другите (макар и да е широко разпространено) Защото има много такива момичета и момчета.
    За това в крайна сметка имаме глави на раменете си, имаме мозъци, които в повечето от случаите функционират :) за да вземаме решения сами, за да мислим сами, кое е добро за нас и кое не... Защото ако не беше лошият модел на подражание който избра един приятел (да се захване с дрогата, защото 'другите' го правели) сега ще е да е най-вероятно ЖИВ! Но както и да е, всеки взема решението за себе си, прави избора сам и после си носи последствията от това.
    Същото смятам е и за секса, там пък е още по-лично, но за някои хора може и да не е :)
    Не налагам моето мнение, само го споделям!

    ОтговорИзтриване
  7. разбира се . :) благодаря за мнението и приятната дискусия. Мисля, че проумях доста :)

    ОтговорИзтриване