четвъртък, 24 май 2012 г.

Виртуална среща

Внимание !!! Следващата публикация съдържа детайлни и ярки картини, съдържащи екстремни черти от поведението на човешката природа и не се препоръчва за лица със слаби сърца и нерви. Също така на тези със склонност към язви и поява на глисти. 
Наслаждавайте се ! 

Забелязвам, скъпи мои читатели, че напоследък сред младежта липсва романтика. Къде отидоха онези светли времена, когато младежите свиреха на кавали пред портите на къщите, докато момите вътре свенливо квасеха мляко и плетяха вълнени чорапи? Липсват ми времената, когато имаше истински романс, свързан със заколението на агне за да можеш да вземеш честта на момата. Къде останаха времената, където яко избуялите мустаци и окосмение по гърдите се считаше за едно прекрасно качество на бъдещия годеник (в комплект с умението му да управлява и координира стадо от над 20 овце)? Затова, днес драги мои, съм решил да възвърна истинската романтика (макар и в съвременен вариянт) и да ви покажа как трябва да се проведе една истинска среща в традициите на най-чистите взаимоотношения между мъж и жена. За целта ще си представим, че ще излизам на среща с момиче на име... Цецка. Цецка Карадочева - красиво българско име, както си му е редът. Какви са тези модерни Джулии и Преслави ?!
Първо - ето ви снимка на Цецка - прекрасна класическа девойка от село Брусарци.
ЦЕЦКА КАРАДОЧЕВА

Много важно нещо е първото впечатление пред дамата. Затова е важно да сте изискани, облечени със стилен костюм. 
Желателно е да оставите лицевото и телесно окосмение да израстне колкото се може повече - дамите намират това за изключително привлекателно.






Наемете хубава кола - изключително важно е да създадете добро впечатление с возилото си от пръв поглед. Fiat Multipa е един от най-добрите избори. Цецка се влюби в него от първия поглед.

Когато отидете да я вземете и целунете ръка нежно, но не твърде натрапчиво. Все пак искаме да запазите достойнство и чара, които сте изградили с визията си. След като сте и целунали ръката, деликатно изплюйте косъмчетата, попаднали в устата ви, в копринената ностна кърпичка на сакото ви.
Добър маниер ще е да поискате позволение от бащата да изведете  вашата Цецка на среща. При всички положения ако сте спазили всички стъпки дотук, той трябва да е мил и любезен човек изглеждащ горе-долу така.













След като всичко е минало отлично с бащата можете да тръгвате. Отведете момичето в най-хубавия и изискан ресторант, който знаете. Макар и скромна, Цецка е момиче от класа, което ще се радва ако имате добър вкус за местата за хранене. 













Естествено, трябва да поръчате специалитета на заведението. А както всеки изискан джентълмен знае - добрата храна винаги върви с чаша първокласно червено вино. 








Доброто червено вино, разбира се, се познава по изящната пластмасова бутилка, имитираща бъчва и дълбокото, автентично име на етикета. (Препоръчителни марки са Болярско, Мечо вино, Юнашко, Мечата бърлога и Кръчмарско винце.)







Не пропускайте да вдигнете тост, свързан с някоя възвишена тема, свързана с общото ви бъдеще. Цецка ще бъде крайно впечатлена от елегантността, движенията и думите ви по време на тоста. 

След обилното, вкусно хапване, предложете на прекрасната си дама (в моя случай на прекрасната Цеци) фин шоколадов десерт, приготвен от световни майстори сладкари.
След като станете и си тръгнете, предложете и да я изпратите до прекрасния и уютен дом, където щастливото и семейство се радва на всеки изминал лъчезарен ден. 

Като стигнете до къщата, ако сте изпълнили всичко по план, тя ще ви покани на чаша топла животинска маз, с парченце люта чушка в нея - по стара брусарска рецепта. 
Сега следва най приятната част - наградата ви за всички тези усилия. Прегърнете я през рамо и нежно я целунете. След всичко досега, шанса да се противи е минимален. 
След това минете на 2ра база - съблечете и блузката. Гледката ще бъде много възбуждаща, но се въздържайте. 

След това вече може да преминете на 3та база и да и махнете дънките. Вече не е нужно да сте толкова галантен и можете да третирате Цеци като диво животно. Самата гледка ще ви накара да виете все едно сте пещерен човек. Наградата ви за всичко дотук. Насладете се на мига ! 

Ако сте изпълнили всичко дотук, значи сте постигнали ВЕЛИКОЛЕПЕН УСПЕХ ! 

А на сутринта, събуждайки се до новата си любов, осъзнавайки какво се е случило, може да изпитате онова специфично чувство в живота, когато се е случило нещо наистина значимо. Реакцията ви е ще е незабравима и за вас ще има само един мечтан път напред...
Това беше всичко засега от мен. Надявам се ценните ми съвети да помогнат на вас и вашите приятели да намерите своята Цецка и истинската романтика. Аз отивам да си купя пистолет. Утре отивам на лов....
Romantic Bobb




Няма коментари:

Публикуване на коментар