понеделник, 3 януари 2011 г.

Freak Show ]:)

Здравейте скъпи другари (hail Тодор Живков). Честита нова година на всички с пожелание за много щастие късмет и успехи. На определена част от многоуважаемите читатели бих пожелал да поумнеят поне малко. Те си знаят кои са. И така. Нова година нов късмет както казват. Ама аз новия късмет нещо не го намерих и затва ще си карам по старому с менталните отпадъци. Днес, докато безцелно ровех в нета попаднах на една снимка която просто си беше златна мина и не можеше да не стане повод за поредната форумна кривотия от моя страна. Днес реших да ви запозная с непонятната същност на "доброволните изроди" a.k.a.  тея дето са се обезобразили сами без помощта на майката природа. Дами и господа, представям ви
                                                 Изродите на ХХI век 
Доста голямо и хващащо окото заглавие а? Гордея се с него. Както и да е. Първият индивид който искам да ви покажа е доста стряскащ. Всъщност това беше доста тъпа констатация, защото всички са си доста плашещи. Та ето го въпросният индивид. Очарователен и красив младеж, мечтата на всяка жена. Както виждате този симпатяга е направил няколко модификации на физиономийката си. Като за начало е направил две огромни допълнителни дупки на носа си, които предполагам са за ефективна борба с хремата. После е татуирал на лицето си белег за да изглежда по героичен пред дамите. Най-накрая си е пробил бузата (?!) по незнайни никому причини и резултата стои пред вас.





Нещо в този тук ми напомня на много сърдита видоизменена жаба. От друга страна отлично би се вписал в някоя от сериите на Междузвездни войни като някой от армията на Дарт Вейдър. Не може да отречете приликата с този тук. Както и да е, да продължим по план. Издутините в главата му придават чувство за уют и домашно спокойствие. Може би защото приличат доста на пуканки. Индивидът си е махнал и веждите за по голям ефект на "пуканките" в главата му. Лично аз бих го наел ако снимам филм....на ужасите.

Това тук вече си е друга работа. Няма да имаш отдушници на носа, нито пък да приличаш на фантастичен герой. Още по малко пък ще изглеждаш нелепо с тези огромни флешове като на първите двама по-горе. Приятели и съседи, представям ви новата революция сред изродите - Блатно чудовище. Както виждате стайлинга се подчертава от неопределен брой обеци по цялото лице (по избор може и по врата). Лицето се подчертава от яркозелен грим, съставен главно от блажна боя и горяло масло. За по траен ефект можете да си татуирате шарките директно. Прическата е многоцветна, нелогична и подозрително много приличаща на онази игра с пръчиците, където трябва да ги вадиш без да докосваш други. Крайният завършек на стила е двете рогчета, меко загатващи шизофренията на носителя им.  







Добре дошли в зоологическата градина! Тази невероятна дама (да,бих се оженил за нея) очевидно се мисли за лъв....или тигър....или леопард.. Абе нещо такова. Вероятно е също така да има особено изразен фетиш към това да се прави на голяма котка и да и е писнало да се облича в костюми а направо да стане такава. Ако можех за половин час да я водя на каишка през центъра на София, щях да съм най- щастливия човек на света (какво, и аз имам право на садистични отклонения от темата)

Последният кандидат е абсолютен фаворит (или фаворитка- не съм сигурен какво е). Не мисля че някой е способен да намери точните думи за това...същество. Не стига че изглежда ъпсурдно, но на всичкото отгоре си сменя стила периодично като всеки следващ е все по безумен. Дерзай народе, аз нямам сили да говоря за ТОВА ! :




Очаквам предложения това мъж ли е или жена. Колкото до миналата публикация и въпроса в нея (писаха ми над 15 човека....впечатлен съм :D ), отговора май беше Б) ама не съм сигурен вече. Това беше за сега от мене. Очаквайте скоро нов шедьовър. Дотогава мислете какви модификации правите със себе си, защото (погледнете по-горе) резултатът може да излезе извън контрол. 

FreaK BOBB

2 коментара:

  1. Мили Боже! Аз ли съм извънземната ( по принцип се имам за такава) или те? Но като си се харесват хората, коя съм аз, че да ги съдя!

    ОтговорИзтриване