сряда, 23 май 2012 г.

Провалени снимки (част 2)

Настъпи спокойна сряда вечер и аз си лежа вкъщи със счупен крак, докато дъждът плющи нежно навън (изразът плющи нежно е типичен оксиморон за невежите; освен това съвсеем леко напомня на гей порно). Идилична картинка нали? И просто от нямане на по умно и продуктивно занимание, реших да направя втора част на една мнооого стара публикация в блога, която четох преди малко. Затова изнамерих още няколко оакани снимки от нета и реших да ги нашаря с така присъщите ми остроумие и чар. Благодаря ви, автографите след шоуто.





Любопитно за първата снимка е дали момичето на преден план знае какво се случва зад него или не. Ако не знае, тогава това е една доста провалена реклама за паста за зъби. Ако знае има 2 варианта. Първия е да води телевизионно шоу за изневери и просто да е щастлива от резултата. Втория е ра е недорасла приятелка, хихикаща се истерично докато другите вършат "нещата за големи". След време ще осъзнае, че и на нея иска да и се случват подобни неща и ще започне да си задава въпроса дали ако си обръсне вагината шансовете и ще нарастат.






Тук виждаме една интересна, често срещана ситуация. Колоритният младеж на преден план, който позира също така колоритно и предполагам има още по колоритен прякор (бих предположил нещо от сорта на Пешо Скрипеца или Васил Джанката) е решил да релаксира на басейн с майка си, леля си и баба си. И понеже няма как да пропусне да покаже осъмнес за малолетните си фенки на село, въпросният пич е решил да си направи снимка от този забележителен ден. Лошото е, че точно в момента на снимката баба му, която небрежно си се разхождала по ръба на басейна, получила вцепеняване придружено с крайна форма на неадекватност и паднала като дъска във водата. Погребението е било след 2 дена. Е, поне снимката е яка


Това дори не е провалена снимка. Просто е  ужасно смешна. Влюбената млада двойка са решили да отидат на меден месец в Калифорния. Там по стара местна традиция са си наели два коня и сенегалски роб, който да преведе конете през Атлантическия океан до африка. Малко известен факт е, но всеки чернокож знае пътя до Африка по море. Зададено им е генетично. Освен конете, в пакета на почивката влизат 3 нощувки в Африка (Конго), сафари и 2 смени на роба ако се удави или го изяде акула. 



"Мамо, мамо, снимай ме до жирафите, докато се катерят един върху друг. Приятелките ми ще умрат от яд като видят какво съм видяла на живо. Освен това няма да повярват как жирафите се свързват помежду си. Като космическите кораби в Стартрек. Сигурно си предават информация. Или малки пасажери... " Години след това, когато момиченцето видяло снимката и си спомнило за коментара си, изпаднало в анафилактичен шок и до днес лежи в болница в Австралия с недиагностицирана кома. Тъжно.
Тук за да не стане твърде неловко, ще се въздържа от коментари. Снимката си е ЕПИК и без моите неверояни истории. С други думи просто не искам да лежа в затвора. 

1 коментар: